Налично

Вертикален кутер – Robot Coupe R 60 A 11000 W

7,900.00лв.

Вертикален Kuter – Robot Coupe

Модел: R 60 A 11000 W

Сериен номер: H6130111611, 400 V, 3 Ph, 50 Hz, 16.1/26 A, 7600/11000 W,

Обем: 60 литра

Размери: 800 mm x 600 mm х 1350 мм