Защо цехът Ви се нуждае от професионална месомелачка?

Собственик сте на цех или предприятие за производство на колбаси и месни продукти? Имате ресторант или друг бизнес в хранително-вкусовата индустрия? А знаете ли, че професионалните месомелачки ще увеличат производителността на Вашето производство ?

Месомелачките, предназначени за професионална употреба ще Ви предложат по-високо качество и разнообразие от функции за обработка на месо. Те са много по-мощни и надеждни от тези, предназначени за домакинствата. Затова изборът на правилния модел е много важен, за да постигнете най-добрия баланс между производителността и натоварването й.

Какви са предимствата на професионалните месомелачки?

Техниката, предназначена за хранително-вкусовата индустрия има три основни предимства:

  • Рентабилни – да, месомелачките не са евтина инвестиция, но тяхното качество я оправдава. Една качествена машина не просто си върши работата, но и може да издържи голямо натоварване и ще бъде до Вас дълги години. С течение на времето, нейната цена ще се оправдае и изплати. В резултат на това Вие ще спестите пари, защото за този период няма да купите 4-5 машини от по-нисък ценови клас, а ще работите само с една.
  • Мощни – техниката за производството е проектирана да обработва големи количества месо. Месомелачките са способни да смилат всички видове месо – пилешко, телешко, свинско, патешко, заешко и много други. С това служителите Ви ще спестят не само време, но и сметката Ви за електричество ще намалее.
  • Разнообразие от модели – няма значение дали едва сега започвате своя бизнес или имате развито предприятие. Професионалната техника може да Ви предложи разнообразие от машини, приспособени да отговорят на различни нужди на производството.

Как да изберете правилния модел?

Нашият съвет е да не подбирате според цената. Помислете внимателно за нуждите на бизнеса си и какво точно Ви трябва – машина за мелене на охладено, замразено или прясно месо.

Следващата стъпка е да знаете с какво място разполагате и къде можете да разположите поточната линия. Например, ако сте все още малък цех, вероятно разполагате с ограничено пространство. По тази причина, трябва да съобразите размерите на машината със свободното място.

Друга важна стъпка е – да обърнете внимание на техническите характеристики на месомелачката. В описанието на всеки един от нашите продукти ще откриете подробна инфорамация за тяхната конструкция, размери, основни характеристики и технически данни.

Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти на телефон: +359888923218, когато се нуждаете от консултация или професионален съвет. Ние с удоволствие ще съпоставим избраните от Вас модели и ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 1 =