Налично

Вакуум пълначка Рекс RVF430/430s

RVF 430 и RVF 430S се предлагат с повдигателно устройство към тях. Това ги прави перфектни машини за средно производителни предприятия.

Компактна машина, със заоблени форми за подържане на хигиена, с голяма роторно-лопаткова система за прецизно порциониране, кореспондиращо идеално за нуждите на предприятията. Подходяща за всички видове емулсии и тяхното  лесно преминаване. За по-големи парчета месо също или за сурови продукти. Роторната система се прадлага с 12 или 14 лопатки. Буталната ситема за притискане под налягане допринася за точно порциониране на всяка порция.

Модели RVF 430 и RVF 430S са подходящи за всякакви приложения, за връзка с клипсове, за REX окачваща линия и други приставки.

Предлага се със  фуния с различен  капацитет от 100, 160, 250 и 350 литра обем. Впечатляващ стандарт на 12” тъч-срийн панел, управлява машината много лесно благодарение на големите символи.

Изпитаното серво устройство на “REX ” е иновативно, сътворено според най-новите изисквания. С ръката за пресукване може много лесно да се работи с естествени обвивки.

Предимства
  • Голяма роторно-лопаткова конвеерна система за леко придвижване на продукцията
  • Модерна серво-задвижваща система за точно прецизирана порция
  • „S“ варианта за допълнителен серво–мотор при пресукване
  • Сглобяема фуния: 100 л., 160 л., 250 л. и 350 л.
  • Повдигащо устройство за 120- и 200-литра колички
  • Лесно за обслужване табло

Описание

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вакуум пълначка Рекс RVF430/430s“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − 17 =