Налично

Вакуум пълначка RVF 420/420S

RVF 420 и RVF 420S се предлагат с повдигателно устройство към тях. Това ги прави перфектни машини за средно производителни предприятия.
Компактна машина, със заоблени форми за подържане на хигиена, с голяма роторно-лопаткова система за прецизно порциониране , кореспондиращо идеално за нуждите на предприятията. Подходяща за всички видове емулсии и тяхното  лесно преминаване. За по-големи парчета месо също или за сурови продукти. Роторната система се прадлага с 8, 12 или 14 лопатки. Буталната ситема за  притискане под налягане допринася за точно порциониране на всяка порция.
Модели RVF 420 и RVF 420 S са подходящи за всякакви приложения, за връзка с  клипсове, за REX окачваща линия и други приставки.
Предлага се със  фуния с различен  капацитет  от 100, 160, 250 и 350 литра обем. Впечатляващ стандарт на 12” тъч-срийн панел, управлява машината много лесно благодарение на големите символи.
Изпитаното серво устройство на “REX ” е иновативно, сътворено според най-новите изисквания. С ръката за пресукване може много лесно да се работи с естествени обвивки.

Предимства

  • Голяма роторно-лопаткова конвеерна система за леко придвижване на продукцията
  • Модерна серво-задвижваща система за точно прецизирана порция
  • „S“ варианта за допълнителен серво – мотор при пресукване
  • Сглобяема фуния: 100 л., 160 л., 250 л. и 350 л.
  • Повдигащо устройство за 120- и 200-литра колички
  • Лесно за обслужване табло

 

Описание

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вакуум пълначка RVF 420/420S“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 4 =