Какви са предимствата на професионалните картофобелачки?

Съдържание:

Картофобелачките могат да отговорят на всички нужди на професионалните кухни и хранително-вкусовата промишленост. Тези машини не само ще улеснят работата, а и ще Ви предложат разнообразни функционалности за нарязване.
Колебаете се дали да се доверите на професионалната техника? В тази статия ние от ММ Сервиз ще Ви представим предимствата и недостатъците на професионалните машини за белене.

Какви са предимствата на професионалните картофобелачки?

Какви са предимства на професионалните картофобелачки?

В днешно време все повече ресторанти, хотели, кетъринг фирми и производства от хранително-вкусовия сектор търсят начини да оптимизират процеса на работа. Картофобелачките за професионална употреба притежават многобройни предимства като:

  • Ефективност – да белите картофи, зеленчуци и плодове в професионалните кухни е бавен и трудоемък процес. Професионалните машини за белене са специално проектирани за нуждите на заведенията и производствата. Те заменят ръчното белене като освобождават персонала от тази задача.
  • По-висока производителност – картофобелачките, предназначени за професионално ползване имат различни скорости и могат да достигнат производителност до 4000 килограма на час. Това е невъзможно за постигане, когато зеленчуците се белят и режат на ръка с нож.
  • Високо качество – осигуряват по-добро качество на белене и рязане. Машината отстранява прецизно само кората на зеленчуците и плодовете и запазва вътрешността в добро състояние. В същото време заготовките са с еднаква големина и равномерно нарязани.
  • Безопасност – машините за белене са лесни за настройване и се управляват само с едно докосване. Те са обезопасени и осигуряват безопасността както на персонала, така и на оборудването.
  • Икономия на време и пари – професионалните машини винаги са добра инвестиция, защото обработват голямо количество продукти за кратко време. По този начин се намаляват разходите и се увеличава производителността на кухнята и служителите.
  • Осигуряват по-добра хигиена на продуктите – след поставяне на зеленчуците или плодовете, целият процес се извършва автоматизирано. Това намалява възможността продуктите да се замърсят.

Какви са недостатъците на картофобелачките?

Като всяка машина и професионалните картофобелачки имат някои недостатъци:

  •  Тяхното използване не е рентабилно за малки производства, където е необходимо рязането на минимално количество зеленчуци и плодове.
  •  Първоначалната инвестиция за нови машини понякога не е най-доброто решение за малък бизнес, който сега започва своята дейност. В този случай е най-добре да заложите на рециклираните машини, които ще откриете в нашия сайт.
Какви са предимствата на професионалните картофобелачки?

Не сте сигурни на кои картофобелачки да заложите?

Ние от ММ Сервиз Ви предлагаме БЕЗПЛАТНА професионална консултация. Свържете се с нашия екип на телефон: +359 888 923 218 и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 − 15 =